tuddmegazigazsagot

Bemutatkozás

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy bárki aki kíváncsi arra, hogy mi az igazság a Szcientológiával kapcsolatban, azt megtalálja itt. Az oldalt folyamatosan bővíteni fogjuk újabb és újabb tényekkel, dokumentumokkal, hogy rendelkezni tudjon a helyes információkkal a XX. század egyik legújabb vallásáról, amelyet L. Ron Hubbard alapított. A Szcientológia egy világszerte elterjedt vallás, mely több mint 11.000 egyházzal, misszóval és területi csoporttal rendelkezik, valamint több millió tagja van a világ 184 országában. Tudja meg Ön is mi az igazság!

A bemutatkozó videót a következő oldalon nézheti meg: www.szcientologia.org.hu 

Az elmúlt évtized azt az időszakot jelenti a Szcientológia Egyház történetében, amikor a legnagyobb terjeszkedést érte el. Ugyanebben az évtizedben rendkívüli mértékben megnövekedett az igény a Dianetika és a Szcientológia szolgáltatásai, valamint az Egyház által támogatott társadalmi és humanitárius programok iránt. Az Egyház nagyon nyíltan kiáll a drog- és az emberi jogi visszaélések ellen, legfőképp a pszichiátriai visszaélések területén. Már a múltban is tapasztaltuk, hogy a terjeszkedés időszakában a média felől rágalmazó vádak formájában azért érnek minket támadások, hogy eltapossák Egyházunk és hívőink vallásszabadságát.

Mindamellett az Európai Emberi Jogi Bíróság egyértelműen kijelentette, hogy a Szcientológia Egyház – más vallású európai közösségekhez hasonlóan – jószándékú vallási szervezet, amelyet az Emberi Jogok Európai Egyezménye értelmében ugyanazok a jogok illetik meg, mint bármely más vallási szervezetet. Ezek a feltételek magukban foglalják bármely vallás híveinek, hogy vallásos anyagokat tanulmányozzanak és terjesszenek, továbbá hogy vallásuk szabad gyakorlása végett gyülekezzenek. 2007 áprilisában a Moszkvai Szcientológia Egyház Oroszországgal szemben folytatott pere során az Európai Emberi Jogi Bíróság megerősítette, hogy minden szcientológusnak jogában áll, hogy a kormány beavatkozása vagy zaklatása nélkül gyakorolja vallását. A napi több száz egyháztag kiszolgálásán túl az Egyház humanitárius programjain keresztül is segít: az iskoláknak hatékony drogmegelőző és felvilágosító előadásokkal, a lakossági csoportoknak pedig odaadományozott drog információs füzetekkel.

A Szcientológia Egyházat világszerte több tucatnyi bíróság és állami szervezet ismeri el. Jelenleg az Egyház egy nemzetközi program keretében a világ legjelentősebb városaiban nyit új egyházakat és lakossági központokat, hozzáadva ezeket a már létező több tucatnyi egyházhoz, amelyek a közelmúltban olyan kulturális központokban nyíltak meg, mint Tel-Aviv, Hamburg, Moszkva, Sydney vagy Róma.

Tudja meg az igazságot a Szcientológiáról!

 

 

 

 

Tovább a kategóriában: Hírek és Közlemények »

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan