tuddmegazigazsagot

A Szcientológia Egyház válasza a 2018.március 11-i Sznobjektív című műsorra (Hír TV)

Kíváncsian néztük meg a Sznobjektív című műsort, amely a Szcientológia vallást beletette a "10 legmérgezőbb magyar szekta" listájába.

Azt a vallást, amely széleskörű társadalmi reformprogramokkal segít az embereknek, például drogellenes felvilágosító mozgalom, oktatási reform bevezetése, rászorulók megsegítése, stb.
Lásd: http://szcientologia.org.hu

Azt a vallást, amelyet vezető vallástudósok és bíróságok érvényes vallásnak ismertek el a világ nagyon sok országában. Lásd: http://www.scientologyvallas.hu

Szomorúan láttuk, hogy a műsorvezetőknek a leghalványabb fogalmuk sem volt a Szcientológiáról, és egy valóságtól teljesen elrugaszkodott képet próbáltak lefesteni.

Pár információmorzsát szereztek az internetről, és még azokat is elferdítették, nevetségessé tették és eltúlozták. Az alapvető megállapításuk téves, miszerint van egy titkos sci-fi írás, amely a Szcientológia lényege.

A Szcientológia teljesen más. Mások a céljai, tevékenységei. Ez egy modern vallás, a 20. század közepe óta dinamikusan fejlődő vallási mozgalom, amely igazi válaszokat ad a személyes és társadalmi problémákra.

Érdemes bejönni a Budapest, XIII. kerület, Váci út 169. szám alatti címen található szervezetünkbe, és a saját szemünkkel tájékozódni. Nagyon sok eszközzel tudunk segíteni az élet problémáin, és számos társadalomjobbító programunkhoz lehet csatlakozni.

Barátsággal meghívjuk Puzsér Róbertet és Farkas Attila Mártont, hogy látogassanak el hozzánk, és saját szemükkel ismerjenek meg minket. Személyes meghívásunkat elküldtük nekik.

Emellett a tévécsatornánkon keresztül is megismerhet bennünket bárki, amely 17 nyelven, köztük magyar felirattal is sugároz. Heti 7 napon keresztül, napi 24 órában láthatóak itt ismeretterjesztő programjaink. A tévéközvetítés elérhető a www.scientology.tv weboldalon, vagy a Scientology Network mobil applikáción.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan