tuddmegazigazsagot

A Szcientológia mérföldkő jelentőségű győzelme Belgiumban jogerőssé vált

 

Brüsszel, Belgium – Jogerőssé vált a Brüsszeli Bűnügyi Bíróság ítélete, amely pontot tett a Belga Szcientológia Egyház és tagjainak 18 éven át tartó bírósági zaklatására. A 173 oldalas végzés minden vádat alaptalannak talált minden vádlottal kapcsolatban, beleértve Belgium Szcientológia Egyházát, és a Nemzetközi Szcientológia Egyház Emberi Jogi Irodáját, elutasítva minden vádat, amelyet a Szövetségi Főügyész korábban megfogalmazott.

A végzés jogerős, mert a vád képviselői nem nyújtottak be fellebbezést, elfogadták az indokolást, amelyet a bíróság alapos korábbi megfontolás és az adatok pontos ellenőrzése alapján fogalmazott meg.

ChurchOfScientologyBrussels

A Belga Szcientológia Egyház üdvözli az ügyészség ezen döntését, amely lehetővé tette, hogy a 2016. március 11-én hozott bírósági döntés jogerőssé vált. Ez egy újabb bírósági határozat, amely megállapítja azt a tényt, hogy a szcientológusoknak joguk van ahhoz, hogy ne bélyegezzék meg őket és ne diszkriminálják őket vallási meggyőződésük miatt. Ilyen döntések korábban is születtek Európa különböző országaiban: Spanyolországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Portugáliában, Svédországban, Hollandiában, stb., minden olyan országban, ahol a Szcientológiát már elismerték a legfelsőbb bíróságok valódi jóhiszemű vallásként.

Eric Roux, a belga egyház szóvivője a következőket mondta: "Ez a végzés természetesen győzelem minden szcientológus számára, és egy igazságtalan zaklatás befejeződése, de leginkább a vallásszabadság győzelme Belgiumban. A Szövetségi Ügyész alaptalanul perelt szcientológusokat 18 hosszú éven át, és noha nem talált semmilyen törvénytelenséget, egy elképesztően alapos kivizsgálás során sem, elkövette azt a hibát, hogy tovább igyekezett folytatni a zaklatást úgy, hogy félreértelmezte a szcientológia alapítójának, L. Ron Hubbardnak írásait. Ez a fajta gyakorlat különösen veszélyes a lelkiismeret szabadságára nézve, és a Bíróság helyreállította a törvényes rendet, azáltal, hogy emlékeztette a vád képviselőit a törvényesség alapvető kritériumaira, és a minden embert megillető szabad vallásgyakorlás jogára. Az a tény, hogy a Szövetségi Ügyész úgy döntött, hogy nem él a fellebbezés jogával, a végzést még jelentőségteljesebbé teszi, és nagyon jó érzéssel tölt el az, hogy a jövőben mindez hasznos lehet azok számára, akiket diszkrimináció érhetne különben vallási meggyőződésük miatt."

A Szcientológia Egyházat 1954-ben alapították, és jelenleg több millió tagja van összesen több mint 180 országban. Belgiumban 1974-ben jegyezték be, és most is több társadalomjobbító programmal foglalkozik, többek között a drogok veszélyeinek megelőzésével, a pozitív erkölcsi értékek helyreállításával az egyén és környezete számára. Határozott lépéseket tesz a pszichiátriában történő visszaélések megszüntetésére, valamint az Emberi Jogok közismertté tételével is aktívan foglalkozik. Számos további programot szervez, például vallások közötti találkozókat, menekültek segítését ruhaosztással, stb.

Elérhetőség:
Chris Meganck: +32 494 03 30 63        email : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Eric Roux: +33 647 69 52 35               email : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

 

 

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Gregor Gall 2016. máj. 14., szombat 10:07 Írta: Gregor Gall

    A kereket amikor feltalálták Kínában a szállítások, az emberi közlekedés megkönnyítésére, a császárt rábeszélték a szakértői, hogy tiltassa be, mert beláthatatlan nehézségeket fog okozni az uralkodó rétegnek a fejlődés az emberek elnyomásában! Ez a "filozófia" ezer év elmaradást, vereségek és megaláztatások történelmi sorát hozta a kínai népre!!! Nyilvánvaló a történelmi párhuzam a Scientológia emberi képességeket felszabdító technológiáival kapcsolatban, és néhány lusta intellektus mai "császári" tanácsadó között!!!!

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan