tuddmegazigazsagot

church-of-scientology-community-center-dublin-touringAz angol church, (egyház) szó az “urat” jelentő görög kyrios szóból és az “erősnek lenni” jelentésű indo-európai alapú kewe szóból ered. A szó jelenleg a következő jelentéseket foglalja magában: “egy felekezet”, “egyházi hatalom, ellentétben a világi hatalommal”, “a klerikus foglalkozás; papság”.

 

Felröppentek különböző híresztelések a világszerte működő, teljes mértékben gyógyszermentes Narconon drogrehabilitációs program biztonságos és hatékony működéséről, ezért összegyűjtöttük egy csokorba az ezzel kapcsolatos tudni valókat.

wide-outside-shot DKSzámos működőképes módszer közül lehet választani, ha valaki le szeretne szokni a kábítószerhasználatról. Nem sokan tudják viszont, hogy a Narconon programra nem fogadnak el aktív kábítószer-használókat. Ezen a programon azok az emberek vesznek részt, akik már eldöntötték, hogy leállnak a szerhasználattal, de szükségük van segítségre, hogy átvészeljék a leszokás nehézségeivel járó időszakot, valamint életvezetési tanácsokat kapjanak, hogy a későbbiekben ne essenek vissza a drogok csapdájába és újra meg tudják állni a helyüket az életben. 

A Ripost.hu valótlanul állította, hogy a Szcientológia szerzetesrendjét, a Sea Orgot azzal vádolták meg a görögök, hogy ők a CIA fedőszervezete, ezért kiutasították őket az országból.

A jelentés pontatlan. Soha nem volt szcientológia egyház a Tennessee államban levő Cannon megyében. Minden Szcientológia egyház, misszió és csoport továbbra is nyitva van Tennessee államban. A hibás jelentés egy pontatlan közleményből való, amely a Tennessee állambeli Cannon megye sheriff irodájából származik, és a Cannon County Courier újság közölte le.

A Velvet lehozott számos cikket az elmúlt évben, amelyben említésre kerültünk. A főszerkesztőjének korábban írtunk, semmi választ nem kaptunk. Most is írtunk, egyenlőre nincs válasz, de reméljük az Újságíró Kódexet be fogják tartani és a saját etikai irányelveiket is. (http://index.hu/impresszum/onszabalyozo_etikai_iranyelvek/)

Az Origo.hu január 24-én leközölt egy cikket L. Ron Hubbardról és a Szcientológia Egyházról. Minket ezekről nem kérdeztek meg a cikk megjelenése előtt.

Elküldtük nekik a cáfolatunkat, viszont mostanáig (február 14.) nem reagáltak rá, és nem javítottak rajta.

Ronald Dewolf 1934-ben ifj. Lafayette Ron Hubbard-ként látta meg a napvilágot, a 23 éves L. Ron Hubbard és első felesége, Margaret Louise Grubb (26) legidősebb fiaként. Hubbard és Grubb vitorlázógép pilótának tanultak, amikor először találkoztak. A házasság nem élte túl a II. világháborút* és végül 1947-ben elváltak. Ezután L. Ron Hubbard nehezen tudta tartani a kapcsolatot 13 éves fiával, aki az édesanyjával lakott. Több tanú írásos vallomása szerint mindkét oldalról 1959-ben volt az utolsó alkalom amikor találkoztak.


fuzetosztas-862x400A Sárosi Péter által 2015. február 16-án közzétett jelentésben szereplő civil szervezetek az egyháztól független civil szervezetként működnek, amiket nagyobb részt azok a szcientológusok és más vallások követői működtetik, akik felvállalták a felelősséget, hogy a társadalom jobbításán dolgozzanak és egy drogmentes élet üzenetét közvetítsék. Ezt a tevékenységet a Nemzetközi Szcientológia Egyház és magyarországi szervezetei is támogatják felvilágosító anyagokkal, amelyek nem vallásos jellegűek. Itt olyan anyagokról beszélünk, amelyek konkrétan a drogokról és azok káros hatásairól szólnak. Amikor a vallási szervezetek segítséget nyújtanak a rászorulóknak, akkor a fő cél a társadalmi bajok enyhítése.

Görögországban a Szcientológia Egyház központja Athénban működik. Csakúgyanúgy mint más országokban az egyház itt is nagy figyelmet fordít a társadalom-jobbító tevékenységeire, különösképpen a drogmegelőzés, a erkölcsi oktatás, valamint az emberi jogok területén.

Alex Gibney és Lawrence Wright ezt a bigott propagandát közismert hazudozók álnok kitalációira alapozza. Keserűségük mai napig megmaradt, mert kegyvesztetten kizárták őket az Egyházból a több mint egy évtizede szervezett titkos összeesküvésük miatt, melyben hamis tanúskodásra bátorítottak másokat, és bizonyítékokat akartak megsemmisíteni. Ezekben az emberekben nem lehet megbízni, és egyetlen állításuknak sem szabad hitelt adni.

1. oldal / 6
twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan