tuddmegazigazsagot

A Dianetika auditálásról

Az auditálás egy nagyon sajátos formája a tanácsadásnak, amely segítséget nyújt a személynek abban, hogy ránézzen a létezésére, s hogy növelje azt a képességét, hogy szembe tudjon nézni azzal, hogy ki ő és hol van.

Az auditálás, a Szcientológia és a pszichoterápia között nincs semmi hasonlatosság. Valójában a Szcientológia annak az eredménye, hogy L. Ron Hubbard megvizsgálta a hipnózist és sok más mentális gyakorlatot, mert úgy látta, hogy szükség van a gyakorlati megoldásokra az emberiség problémáira. A Dianetia: A szellemi egészség modern tudománya című könyvében azt írja, hogy a hipnózist és a pszichoterápiát veszélyesnek és nem célravezetőnek találja. Majdnem az összes többi állítólagos mentális tudomány módszerei olyan tételeken alapulnak, amelyek épp az ellenkezői a Szcientológiában használatosaknak. Az embert egy irányíthatóságra programozandó „tárgyként” kezelik, nem pedig szellemi lényként, aki képes választ találni az élet problémáira, és képes nagymértékben fejlődni.

További információ: www.dianetika.hu

 

Beszámolók és nyereségek a Dianetika auditálásból:

Azt hittem, hogy nagypapám elvesztését már teljes mértékben feldolgoztam, de
az auditálás során rá kellett jönnöm, hogy még nem sikerült egészen.
Furcsa volt, hogy már többedjére mentünk át a történeten, de még sírtam.
Az is érdekes volt, hogy több olyan emlékkép ugrott be, ami előszörre nem.
Megtapasztaltam, hogy száll le az emberről egy súly, amit régóta hordoz már.
………………………………………………………………………

Számos olyan dologra világított rá, ami ott volt az orrom előtt, de nem láttam. Helyére rakta az összefüggéseket, hogy valóban mitől lehetek motivált, vagy lagalábbis mi segít hozzá, ha használom. 
………………………………………………………………………

Tudom, hogy tudok javítani az emberi kapcsolataimon, ismerem ennek terchnikáit. Ezáltal már nem fogok visszaretteni a kommunikáció kezdeményezésétől olyan emberek irányába, akiktől eddig tartottam. Tudom, hogy semmilyen provokáció nem tud engem megváltoztatni, és nem tudja mások iránt érzett szeretetemet megszüntetni. Ezzel a szeretettel, gyűlölet és harag nélkül, ragaszkodva a saját tisztességemhez képes leszek a boldog életre.
……………………………………………………………………..

Ülésről, ülésre azt érzem, hogy nő a magabiztosságom. Egyre erősödik a számdékom, sokkal több szándékkal csinálom az auditálást és a mindennapi dolgaimat, könyveladást stb.
Sokkal kevesebb nehézséggel jár a feladatok elvégzése. Nem kell rávenni magam, hogy fogjak már neki. Most már nem érdekel, hogy “Jaj,mit szólnak hozzá más emberek!”. Egyszerűen teszem a dolgom a tőlem telhető legjobb módon.
………………………………………………………………………

Egy olyan dolgot auditáltam, ami teljesen hétköznapi volt, mégis nagyban közre játszott az üzleti dolgaimban. Sosem gondoltam volna, hogy egy általános iskolás esemény ilyen kihatással lehet egész eddigi életemre. Érdekes, ahogy “csak úgy” ugranak be dolgok a semmiből, és kapcsolódnak össze, és a végére kerek egész lesz minden.
……………………………………………………………………….

Érzéseket, érzelmeket, érzeteket hozott fel bennem az auditálás, amit kaptam. Olyan képeket láttam magamról, ami meglepett, és utána jobbá lett azáltal, hogy beszéltem róla. Könnyebbnek érzem magam az auditálás után. 
……………………………………………………………………….

Végre elmúlt az a fásultság amit auditálás előtt, illetve az utóbbi pár héten éreztem. Újra tudok konfrontálni mindazzal, ami történt, és megszűnt az a nyomás amit a lelkemben éreztem. Amikor valakit akit szeretünk elveszítünk az hihetetlenül fájdalmas tud lenni.
Féltem attól, hogy ezt auditálásban kifuttassuk, de most már nagyon örülök neki, hogy megtettem.
Sokkal könnyebb így szép emlékek felidézése; ráadásul azóta lelkifurdalásom volt minden örömteli pillanat megtörténtekor, és bűntudatot éreztem mindig, amikor örültem valaminek.
Azt gondoltam hogy is örülhetek, vagy lehet jó kedvem?
Szerencsére ez a teher is megszűnt, mert a két kislányomnak nemcsak a búskomor Anyukájukra van szükségük, hanem a jókedvűre is.
………………………………………………………………………..

Egyik nyereség úgy követte a másikat, hogy még csak nem értettem mik az összefüggések, olyan jelenségeket produkáltam, amit nem is tudtam feltételezni, és a végén egy tapasztalattal, megértéssel és megkönnyebbüléssel lettem gazdagabb.
…………………………………………………………………………

Olyan dolgokat tapasztalok meg, amiket még legmerészebb álmaimban sem gondoltam.
Folyamatosan jókedvű vagyok, eddig is az voltam, de mostmár kicsattanóan jól érzem magam.
Jobban tudok koncentrálni a munkámban, terhelhetőbb vagyok, problémamegoldó képességem sokat fejlődött…
…………………………………………………………………………..

Nagyon gyorsan és könnyedén átverekedtük ma magunkat egy engramon.
Egyre felszabadultabb vagyok ezektől az ülésektől.
Energiabombának érzem magam, és ezt mások is észreveszik, sokat mosolygok, nevetek,  viccelődöm és szeretek élni :)
Köszönet érte!
……………………………………………………………………………

Ülésről ülésre azt érzem, hogy visszanyerem az önbizalmam. Olyan felismeréseim vannak, amelyek megerősítik bennem, hogy értékes vagyok és képes (annak ellenére, hogy sokan mást mondtak erről). Mostanában jobban gazdálkodom az időmmel, és sokkal hatékonyabban végzem a munkámat. Ha visszagondolok 1-2 évvel ezelőtti önmagamra, akkor a végtelen
hullámvasutazás jut az eszembe, másoktól függött, hogy hogyan éreztem magam. Mostanában gyakrabban vagyok jól, mint rosszul és kiegyensúlyozottabb a hangulatom is. Jól alakul az életem, a munkámban rendezett vagyok, a terveimet többnyire teljesíteni tudom.
…………………………………………………………………………….

A mai ülés nagyon jól sikerült, ez egy érzés, de nagyon jó. 
Ennél pontosabban nem is tudom megfogalmazni.
A dolgaim nagyon jól alakultak és alakulnak.
A munkabeli dolgaim sikerült úgy rendbe tenni, ahogy azt szerettem volna.
Ez már többéves probléma volt, amit most sikerült kezelni első lépésben, utána majd jönnek a további lépések.
Fennálló néhány problémámat, ami 20 éve zavart most egy pillanat alatt elintéztem.
……………………………………………………………………………….

Érdekes volt megtapasztalnom az auditálás során, hogy pici, jelentéktelen betegségből eljutottunk egy komoly vállbalesetig, amely szépen feloldódott, eltűnt a fájdalom. Jó érzés volt, hogy a végén megkönnyebbültnek, vidámnak érzem magam.
……………………………………………………………………………….

Az élet menet közben kioszt néhány nagyobb és sok kis pofont. Ezektől tudunk megszabadulni, csökkentve a bennük lévő fájdalmat, ami sok életerőt ad vissza, és nagyon jó állapotot hoz létre. Ezt érzem ülésről ülésre. Ezért kívánom mindenkinek, hogy érje el ezeket a nyereségeket. Érdemes belevágni, mert így napról-napra egyre jobb közérzettel, egyre több motiváltsággal és egyre kevesebb fékkel tudunk létezni. És ez mindennél többet ér!

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan