tuddmegazigazsagot

A Szcientológia Egyház vallásos rendje

A Sea Organization (melyet általában Sea Org néven említenek) a Szcientológia vallási rendje, mely a világ legelkötelezettebb Szcientológusaiból áll – olyan egyénekből, akik vallásuk szolgálatának szentelték életüket.

 

A Sea Org egy vallásos rend, és tagjai a Szcientológia Egyház különböző szintű és területeken elhelyezkedő szervezeteiben végezik tevékenységüket.

A Sea Orgot 1967-ben alapították, és egykor jó néhány hajón működött. Azért jött létre, hogy segítse L. Ron Hubbardot korábbi civilizációk kutatásaiban és világszerte felügyelje az Egyház szervezeteit. Ez a szervezet van megbízva a Szcientológia haladó szolgáltatásainak nyújtásával is.

 

A Sea Org nevével arra emlékeztet (Sea Organization: „Tengeri Szervezet”), hogy L. Ron Hubbard élete gyakran kötődött a tengerhez. Azért létezik, hogy segítse a Szcientológia működésben tartását.

 

A szerzetes rendhez csatlakozók 1 milliárd évre szóló szerződést írnak alá, amely egy szimbolikus dokumentum. A más vallásokban és rendekben használatos felszentelési eskühöz hasonlatosan arra szolgál, hogy kifejezze egy egyén örök elkötelezettségét a Szcientológia vallás céljai, szándékai és elvei mellett. A rend tagjai önkéntes alapon végzik feladataikat, csakúgy mint más vallási rendeknél is, valamint mindennapi feladataik ellátása mellett a Szcientológia vallás szent írásait tanulmányozzák nap mint nap. A Sea Org-nak világszerte jelenleg több mint 6000 tagja van.

 

Egy poszt egy Szcientológia szervezetben nem munka. Ez erkölcsi kötelesség és keresztes hadjárat. Szabad férfiak és nők vagyunk – és valószínű, hogy a Földön mi vagyunk az utolsó szabad férfiak és nők.” – L. Ron Hubbard

 

Mit gondolnak a Szcientológusok az abortuszról?

 

A Szcientológusok általában azokat a megoldásokat támogatják, amelyek a legnagyobb mértékben segítik a saját maguk, családjuk, csoportjuk és az emberiség túlélését. Egy civilizált és szociális társadalomban az abortusz általában nem egy alternatívája a maximális túlélésnek. Az abortusz nem egy elfogadott és nem is javasolt dolog a Szcientológusok között és biztosan nincs a Szcientológia Egyház vagy az alapítója, L. Ron Hubbard által javasolva. Éppen ellenkezőleg.

 

Hallani olyan állításokat, hogy a Szcientológia Egyház vallásos rendjének, a Sea Organization tagjai az abortuszt választották volna mások „nyomásának” hatására. Ez minden bizonnyal nem igaz. Számos példa létezik arra, hogy várandós Sea Org tagok úgy döntöttek, hogy megtartják a gyermeküket és felvállalják az anyaságot. Az alábbiakban néhány Sea Org tag eskü alatt tett nyilatkozatát találja ezzel kapcsolatban. Az igaz, hogy a Sea Organizationben nem tudják felnevelni a tagok a gyermekeiket, mivel egy újszülött gyermeknek megfelelő törődésre és gondoskodásra van szüksége, és ez esetben a gyermeket vállaló tagok szüneteltethetik a Sea Orgon belüli szolgálatukat és rendes egyház taggá válhatnak a Szcientológia Egyházban. Az Egyház lelkészei és tagjai nem támogatják az abortuszt és nem is „kényszerítenek” senkit sem ilyenre. L. Ron Hubbard már 1950-ben leírta a következőket a gyermekvárással kapcsolatban:

 

Ha a gyerek megfogant, akkor bármilyen »szégyenletesek« is a körülmények, bármilyenek is a helyi erkölcsi szokások, bármennyi is a jövedelem, az a nő vagy férfi, aki egy meg nem született gyereken abortusz kísérlete hajt végre, gyilkosságot kísérel meg, amely ritkán jár sikerrel, és ez alapozza meg a betegségekkel és szívfájdalmakkal teli gyerekkort.”

 

Bárki próbálkozzon is abortusszal, az egész társadalom és a jövő ellen vétkezik; minden bírót vagy orvost, aki abortuszt javasol, azonnali hatállyal meg kellene fosztani pozíciójától, és el kellene tiltani szakmája gyakorlásától, bármi legyen is az »indoka«.”

 

A terhes nőnek a lehető legtöbb odafigyelést kell kapnia az olyan társadalomban, amely valamennyire is szívén viseli a jövő generációinak sorsát.”

 

 

Nyilatkozatok:

 

JESUS CONSTREAS NYILATKOZATA

 

 

Jesus Constreas vagyok Floridából, és ezennel kijelentem és állítom a következőket:

 

1. 21 éves elmúltam, és személyes tapasztalatom van abban a tényben, amelyet most le kívánok fektetni ebben a kijelentésben, és amelyet szándékomban áll és egyben képes is vagyok rá, hogy ebben a dokumentumban kijelentsem.

 

2. 2006-ban Sea Org-tag voltam a Flag Szolgáltató Szervezetben.

 

3. Amikor én és a feleségem felfedeztük, hogy a feleségem terhes, eldöntöttük, hogy szeretnénk ezt a gyereket, és ezt a tényt kifejtettük más Sea Org-tagoknak is. Ezt követően átmentünk az ide vonatkozó eljáráson, hogy elhagyjuk a Sea Orgot. Miután kifejeztük a szándékunkat, hogy elmegyünk, semmiféle nyomást nem tapasztaltunk senki részéről sem, hogy maradásra késztessen, vagy hogy bármit is tegyünk a gyermekkel kapcsolatban.

 

4. Attól az időponttól, hogy a feleségem felfedezte a terhességét addig az időpontig, amíg elhagytuk a munkatársi státuszunkat, 3-4 hét telt el.

 

5. Florida állam és az Amerikai Egyesült Államok hamis tanúzás vádja törvényének megfelelően és ennek ismeretében kijelentem, hogy a fenti állítás igaz és korrekt.

 

 

Sarasota, Florida, 2010. március 16.

 

Jesus Constreas

 

Declaration of Jesus Contreras

 

 

 

 

PRISCILLA D’RION NYILATKOZATA

 

Priscilla D’Rion vagyok, jelenleg Kaliforniában, Los Angelesben élek, és az alábbiakban a következőket jelentem ki és tanúsítom:

 

1. 21 éves elmúltam, és minden olyan ténnyel kapcsolatban, amelyet ebben a nyilatkozatban közzéteszek, saját személyes tapasztalatom van.

 

2. 2005 januárjáig Sea Orgranization-tag voltam.

 

3. 2004 decemberében észrevettem, hogy terhes vagyok. Elmondtam ezt a férjemnek, és ezután elmondtuk a vezetőnknek is, aki éppen a városon kívül tartózkodott (faxot küldtünk neki). Az illető felhívott minket telefonon és megbeszéltük, hogy mi legyen a következő lépésünk a munkatársi státusz elhagyása érdekében.

 

4. Ezt követően egy munkatárs időnként felhívott minket és röviden elmondta a lehetőségeinket, de mi tudtuk, hogy mit akarunk tenni, tehát csak folytattuk a megkezdett folyamatot, amelyben aztán ez a személy segített nekünk, hogy végighaladhassunk azokon a lépéseken, amellyel elhagyhatjuk a munkatársi státuszt.

 

5. A későbbiekben egy másik munkatárssal is találkoztunk, aki szintén segítséget nyújtott nekünk a munkatársi státuszt elhagyó lépésekben. Ő más megoldási lehetőségeket is ajánlott, de mi elmondtuk neki, hogy akarjuk ezt a gyereket, és ezzel vége is lett az erről folyó beszélgetésnek. Ezután már csak azokról a dolgokról beszélgettünk, amelyekre a munkatársi státusz lezárásához volt szükség, és ő ebben segített nekünk.

 

6. Sohasem gyakoroltak ránk nyomást annak érdekében, hogy megszakítsuk a terhességet, sohasem fenyegettek meg emiatt, és soha nem történt meg, hogy valaki olyasmit mondott volna nekünk, ami felidegesített volna minket.

 

7. Az időbeosztásunkat mérsékelték, nekem pedig azt mondták, hogy ha többet szeretnék enni, mint a szokásos adag, akkor biztosítják ezt az ételt. Reggelenként addig aludhattam, ameddig szükségét éreztem, és az egész idő, amelyet a munkatársi státusz elhagyásával töltöttünk, teljesen gördülékeny volt.

 

Mindezeket az állításokat Kalifornia Állam és az USA hamis tanúskodást büntető törvényének ismeretében teszem, és kijelentem, hogy a fentiek mind igazak.

 

2010. március __ , Kalifornia, Los Angeles

 

Priscilla D’Rion

 

 Declaration of Priacilla DRion

 

RUSSEL FISHER NYILATKOZATA

 

Én, Russel Fisher Kaliforniából, Stocktonból a következőeket jelentem ki:

 

1. 21 éves elmúltam, és az USA állampolgára vagyok. Az alábbi nyilatkozatot saját személyes tapasztalatom alapján teszem, és amennyiben tanúvallomásra kérnének fel, akkor is ezeket szándékozom és ezeket fogom kompetensen nyilatkozni.

 

2. 2005 februárjában szüntettem meg Sea Organization-tagságom és a Szcientológia Egyháznál folytatott pályafutásom.

 

3. Pár hónappal korábban, 2004 decemberében feleségem, Joline elmondta nekem, hogy terhes. Én nagyon jól éreztem magam azzal a munkával kapcsolatban, amelyet éppen akkor végeztem, és nem igazán akartam otthagyni, noha tudtam, hogy a terhesség és a megszületendő gyerek megköveteli a munkatársi státusz elhagyását. Következésképpen a saját kezdeti reakcióm az volt, hogy valami módon olyan megoldást gondoljunk ki, amely lehetővé teszi számomra, hogy maradjak.

4. A munkatársaim és a felettesem elmondták nekem, hogy kizárólag tőlem függ, hogy eldöntsem, mi lesz az a megoldás, amelyik minden érintettnek jó. Soha senki nem említette nekem az abortuszt. Az én fejemen ugyan átfutott mint legegyszerűbb megoldás, mivel nem akartam elmenni a Sea Orgból, de ezt soha senkivel nem vitattam meg, és azt is tudtam, hogy Joline sohasem gondolna abortuszra.

 

Azt is tudtam, hogy a munkatársaim és a főnökeim kedvelnek, és nem lesznek boldogok attól a ténytől, hogy elveszítenek engem és Joline-t, de soha nem volt különbség sem a munkatársak, sem a vezetők esetében abban, hogy személyes szituációk miatt a tapasztalt személyzetnek ne kellett volna elhagynia a pozícióját.

 

Barátaim és munkatársaim ugyanúgy örültek nekem és Joline-nak, ahogy bármilyen barát vagy munkatárs örülne egy leendő szülőnek.

 

Miután elhagytuk a munkatársi státuszt - ekkor Joline 5 hónapos terhes volt -, Egyházam legfelsőbb vezetője minden kétségemet eloszlatta azzal, hogy ezt mondta: „Haladj csak, és tedd a dolgod.”

 

Mindezeket az állításokat Kalifornia Állam és az USA hamis tanúskodást büntető törvényének ismeretében teszem, és kijelentem, hogy a fentiek mind igazak.

 

Mindez 2010. március 15-én lett végrehajtva Kaliforniában, Stocktonban.

 

Russel Fisher


Declaration of Russel Fisher

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan