tuddmegazigazsagot

Akiben L. Ron Hubbard maradéktalanul megbízott

david-miscavige-portrait-photo

David Miscavige 1960-ban született, és szinte egész életében szcientológus volt. Úgy emlékeznek rá, mint arra a 12 éves csodagyerekre, aki a legfiatalabb hivatásos auditor volt az angliai Saint Hill, híres Hubbard Tanácsadó Központjában.

Alig egy évvel azután, hogy belépett a Szcientológia vallás rendjébe, a Sea Organization-be, 16 éves korában egyike volt annak a maroknyi embernek, akiket arra választottak ki, hogy személyesen L. Ron Hubbarddal dolgozzanak. Miután magától L. Ron Hubbardtól kapott képzést, a 17 éves David Miscavige lett az első Szcientológia képzési filmek operatőre.

Később L. Ron Hubbard kérésére David Miscavige lett az az ügyvezető, aki felügyelte a Szcientológia egyházakba küldött missziókat az egész világon. 18 éves korára David Miscavige lett az a személy, akit L. Ron Hubbard a legfontosabb feladatok elvégzésére felkért. Nem volt a Szcientológiának olyan vallási vezetője, aki közvetlenebb kommunikációban lett volna L. Ron Hubbarddal, mint David Miscavige.

1983-ban L. Ron Hubbard egy hősies Szcientológia egyházi vezetőről írt, aki eltávolította azokat a becstelen munkatársakat, akik megpróbálták magukhoz ragadni a Szcientológia irányítását, miközben ő maga intenzív kutatást folytatott, és nem volt jelen az Egyház vezetésében. Ahogy maga L. Ron Hubbard fogalmazott:

„Tehát bocsássátok meg nekem, hogy nem vezettem az Egyházat, amikor majdnem ellenséges kezekbe került. Végül minden rendbe jött. Miért? Mert valódi szcientológusok gondoskodtak arról, hogy minden rendbe jöjjön. A bizalmam megalapozottnak bizonyult.”

A valódi szcientológus, akiről L. Ron Hubbard beszélt, David Miscavige volt.

Annak fényében, ami majdnem megtörtént, L. Ron Hubbard az Egyház testületi átszervezését kérte, hogy az Egyház biztosan ne kerülhessen ellenséges kezekbe, és a vallás továbbhaladhasson az örökkévalóságba úgy, hogy mindig hű marad az Alapítója tanításaihoz. Ebből a célból L. Ron Hubbard intézkedett a Religious Technology Center (Vallási Technológiai Központ) megalakításáról, amely a Szcientológia és a Dianetika védjegyek tulajdonosa lett, és az a feladata, hogy megőrizze, fenntartsa és védelmezze a Szcientológia vallást. L. Ron Hubbard David Miscavige-et nevezte ki az Egyház e szervezetének vezetőjévé.

Annak a szervezetnek az elnökévé is David Miscavige-et nevezte ki, amelynek feladata az volt, hogy az Alapító személyes ügyeit az élete hátralévő részében kezelje.

Miután L. Ron Hubbard 1986-ban elhunyt, David Miscavige vezette a Szcientológiát az ezt követő nehéz napokban. A történelem tanúsága szerint minden vallás igazi próbája az, hogy túléli-e az alapítója halálát. David Miscavige azáltal gondoskodott a vallás fennmaradásáról, hogy teljes vallási elismerést vívott ki a Szcientológiának az Egyesült Államokban, és világvallássá tette.

David Miscavige azóta is állhatatosan dolgozik, hogy továbbvigye L. Ron Hubbard szellemi hagyatékát, és ennek eredményeként mostanra a Szcientológia lett az egyetlen jelentős vallás, amely ebben a modern korban megjelent. Amit David Miscavige tett, nem több, és nem kevesebb, mint az L. Ron Hubbard által megálmodottak beteljesítése – mert L. Ron Hubbard tudta, hogy David Miscavige vezetése alatt ezek hűen meg fognak valósulni.

„A bizalom és a barátság olyan dolgok, amelyek tűzben edződnek, és az élet üllőjén kovácsolódnak. Sok mindenen mentünk keresztül együtt. Én ugyanannyira megbízom benned, amennyire te megbízol bennem.”

– L. Ron Hubbard szavai David Miscavige-hez.

További információt szerezhet David Miscavige-ről a következő linkre kattintva:  http://www.szcientologia.org.hu/david-miscavige.html

9 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozás dr. Németh Endre 2013. augusztus 03., szombat 09:45 Írta: dr. Németh Endre

  Minden tiszteletem David Miscavige-é. Remélem hosszú ideig fog még tevékenykedni mindannyiónk érdekében.Baráti üdvözlettel: dr. Németh Endre

 • Hozzászólás hivatkozás Kasza Tamás 2014. április 13., vasárnap 22:07 Írta: Kasza Tamás

  A legkíválóbb vezető, aki megőrzi a Szcientológia integritását. Minden elismerésem és tiszteletem.

 • Hozzászólás hivatkozás Attila Pal 2014. november 18., kedd 22:28 Írta: Attila Pal

  Uram!

  Köszönjük, hogy van!

 • Hozzászólás hivatkozás Lovas ÉVA 2014. november 19., szerda 07:47 Írta: Lovas ÉVA

  Minden ember nevében KÖSZÖNÖM azt az ember feletti munkát, amit kivívott értünk :). Ezt szavakkal nem lehet kifejezni.

 • Hozzászólás hivatkozás Beata Maria Beck 2015. január 27., kedd 21:00 Írta: Beata Maria Beck

  Tisztelt Uram! Örülök, hogy megismerhettem!
  Köszönöm a fáradozásait, állhatatosságát,szeretetét , mindazt amit megteremtett és fentart növekedésben értünk! További jó egészséget és sikeres mindennapokat kívánok! Szeretettel: Beata Maria Beck , Norge,Grimo (5777) 27.01.2015.

 • Hozzászólás hivatkozás T Fecó 2015. január 30., péntek 07:59 Írta: T Fecó

  GRATULÁLOK Miscavige Úr! Ron tudta kire kell bízni a technológiát. Köszönöm a sok segítséget és én is segítek amiben tudok.

 • Hozzászólás hivatkozás LÉva 2016. április 13., szerda 14:16 Írta: LÉva

  Minden ember nevében KÖSZÖNÖM.

 • Hozzászólás hivatkozás Domoszlai Ferenc 2016. április 14., csütörtök 10:51 Írta: Domoszlai Ferenc

  Köszönöm ezt az állhatatos és tökéletes munkát!

 • Hozzászólás hivatkozás Szőke Edit 2016. szeptember 03., szombat 22:52 Írta: Szőke Edit

  Köszönet ezért a fantasztikus teljesítményért.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan