tuddmegazigazsagot

Az Egyház válasza a Tennessee államban történt sztorira

A jelentés pontatlan. Soha nem volt szcientológia egyház a Tennessee államban levő Cannon megyében. Minden Szcientológia egyház, misszió és csoport továbbra is nyitva van Tennessee államban. A hibás jelentés egy pontatlan közleményből való, amely a Tennessee állambeli Cannon megye sheriff irodájából származik, és a Cannon County Courier újság közölte le.

A Szcientológia egyház sem most, sem korábban nem működtetett pszichiátriai intézményeket. A Szcientológia egyházat az egész világon arról ismerik, hogy nyilvánosságra hozza a pszichiátria teróletén történő emberi jogi visszaéléseket.

Bármit is csinált ez az egyén Tennessee-ben, azt a Szcientológia egyház nem engedélyezte. A személyt képviselő ügyvéd ezt már letisztázta az eredeti jelentést lehozó újságnak (Cannon Courier), és az újság ezt a sztorit már kijavította. A Bíróság nem említette a Szcientológia egyházat semmilyen eljárás folyamán, mivel az esetnek nem is volt köze az egyházhoz.

A kanadai Global News kijavította a sztorit és a következő helyreigazítást jelentette meg:

SZERKESZTŐI ÜZENET: Ezen cikk korábbi változata azt állította, hogy a sztoriban szereplő intézmény tulajdonosa a Szcientológia egyház volt és az működtette. Ez az információ egy hibás közleményből származik a Cannon megye sheriff hivatalából. Ezt a cikket átszerkesztettük és kijavítottuk, hogy tükrözze azt a tényt, hogy a kérdéses intézménynek nincs semmilyen kapcsolata a Szcientológia egyházzal. A Global News elnézést kér a hibáért.”

EREDETI ANGOL SZÖVEG:

On Friday, Global News Service in Canada published a story about the closing of a private unlicensed "rehab" center for Type IIIs in rural Tennessee. The center was closed after the police came in February 2017 and found two people there who claimed that they were not their on their own determinism. The case has been over since April. The initial media claimed that several Scientology centers in Tennessee were closed. The statement we issued to the media states:

The report is inaccurate. There has never been a Church of Scientology in Cannon County, Tennessee.  All Scientology Churches, Missions and groups in Tennessee are open. The erroneous report comes from an inaccurate press release issued by the Cannon County, Tennessee Sheriff's office that was picked up by the Cannon County Courier. The Church of Scientology does not now and has never run psychiatric facilities and was not running one in Cannon County.  We are known world over for exposing human rights abuses in the psychiatric industry. Whatever this individual in Tennessee thought he was doing was never condoned or authorized by the Church of Scientology. The attorney representing the man made this point clear to the paper that originated the report, the Cannon Courier, and they corrected their story. The Court never mentioned the Church of Scientology in any proceeding because the case never had anything to do with the Church.

Global News in Canada corrected the story and posted the following apology:

EDITOR'S NOTE: A previous version of this article stated that the facilities involved in the story were owned and operated by the Church of Scientology. That information was contained in an erroneous statement from the Cannon County Sheriff's Department. This article has been edited and amended to reflect that the facilities in question were in no way affiliated with the Church of Scientology. Global News regrets the error."

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!
twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan