tuddmegazigazsagot

Amszterdam adóügyi bírósága vallásként és közhasznú intézményként ismeri el a Szcientológia Egyházat

Amszterdam – A hollandiai Szcientológia Egyház és hívei számára jelentős győzelemként csütörtökön az Amszterdam fellebbviteli adóügyi bírósága megerősítette, hogy az amszterdami Szcientológia Egyház kizárólag a közösség érdekében működik és tevékenységei vallási, illetve ideológiai természetűek.

Tavaly a haarlemi bíróság már megerősítette, hogy azok a szolgáltatások, amelyeket az egyház a híveinek nyújt – a lelki tanácsadás, szertartások és a képzés – vallási természetűek. Csütörtökön a bíróság úgy döntött, hogy a Szcientológia Egyházat a törvény általi azonos bánásmódban kell részesíteni, mint a többi vallási intézményt. A Bíróság a Szcientológia Egyházat közhasznú intézménnyé nyilvánította, mivel annak tevékenységei kizárólag vallási természetűek. Úgyszintén megállapította, hogy a Szcientológia vallási szolgáltatásaiban történő részvétel szándéka és célja nem tér el a más vallási intézmények vallási szolgáltatásaiban történő részvétel szándékaitól és céljaitól.

Az amszterdami Szcientológia Egyház 1974-ben történő alapítása óta állhatatosan a közösség érdekében működik. Híveinek kiszolgálása mellett hatékony társadalomjobbító programokat is támogat ezreket érve el ezekkel.

A Szcientológia egy világméretű vallási mozgalom, amelyet 184 országban gyakorolnak. Tisztességes szándékait és tagjainak arra irányuló jogát, hogy hitüket kormányzati beavatkozástól mentesen gyakorolhassák, már sok nemzet legfelsőbb bírósága elismerte, beleértve az Európai Emberi Jogi Bíróság egyhangú döntéseit is. Az Egyház és tagjai aktívan részt vesznek humanitárius kezdeményezésekben és társadalomjobbító programokban a drogmegelőzés, az emberi jogok, az írástudóság, a bűnügyi reform, az erkölcsi oktatás és a katasztrófák enyhítése érdekében, milliókat segítve ezzel.

További információ: www.szcientologia.org.hu

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!
twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan