tuddmegazigazsagot

Mi a Szcientológia etika?

L. Ron Hubbard a következőt írta a Szcientológia etika technológiájával kapcsolatban: „Az etika egyszerűen azokból a tevékenységekből áll, amelyeket az egyén saját magán hajt végre. Ez személyes dolog. Amikor valaki etikus, vagyis »benn van az etikája«, akkor ez az ő saját determinizmusa alapján történik, és ő maga teszi.”

Majd így folytatta: „Valójában az etika az egyén, a jövő nemzedék, a csoport, az Emberiség és az összes többi dinamika együttesének legmagasabb szintű túlélése irányába mutató racionalitásból áll. Az etika a józan ész.” Az etika nem egy büntetés, az etika egy segítség a személynek, hogy különbséget tegyen a jó és a rossz között és segítse a túlélési esélyeit növelni. Az Etikáért felelős lelkész azért van, hogy L. Ron Hubbard megfelelő írásait a személy rendelkezésére bocsájtsa és az alapján az illető meg tudja tenni saját magán a megfelelő lépéseket, hogy jó útra térjen vagy kezeljen egy bizonyos szituációt az életében. Ez teljesen a józan észen alapul és az embereknek általában nagyon nagy nyereségeik szoktak lenni belőle. Az etikáról és a dinamikákról többet megtudhat a www.szcientologia.org.hu/courses/conditions/overview.html és a www.szcientologia.org.hu/courses/dynamics/overview.html oldalakon.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan