tuddmegazigazsagot

Mi történt Lisa McPherson-nal?

Lisa McPherson egy szcientológus volt, aki egy autóbaleset következtében fellépő vérrög miatt halt meg. Néhány becstelen személy megpróbált hasznot húzni ennek a lánynak a halálából, és nagy hírverést csaptak a dolog körül. Ez az, amiért sokan ismerik ezt az esetet. Íme a valódi történet. Lisa McPherson egy olyan dolog miatt halt meg, amit az orvosok tüdőembóliának (vérrög) hívnak. A Dr. Joan Wood igazságügyi orvosszakértő által tett eltérő megállapításokat alaptalannak találták, amivel ő maga is egyetértett, miután minden bizonyítékot bemutattak neki. Az ügyben szakvéleményt adó megyei orvosszakértők közül egy sem értett egyet dr. Wood következtetéseivel.

Amikor az igazságügyi orvosszakértő az összes tényt megvizsgálta, arra a következtetésre jutott, hogy Lisa McPherson tüdőembólia következtében halt meg, amelyet az autóbalesetben elszenvedett lábsérülése okozott. Az ügyész az Egyház elleni összes vádat elutasította.
Amikor a polgári per során a bírónak bemutatták a bizonyítékot, úgy döntött, hogy Lisa McPherson a saját szabad akaratából volt az Egyházban és az ügy legnagyobb részét elutasította. A polgári ügy többi részét végül 2004-ben zárták le.
Lisával nem bántak rosszul, szívesen vette barátainak a gondoskodását. Nem fogyott 25 kg-ot. Ezeket a hazugságokat a Szcientológia Egyház és tagjai elleni lejárató kampányhoz igazítva lettek kitalálva. Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy Lisa természetes okok miatt halt meg.

Dokumentumok:


Nem látja a dokumentumot? Kattintson ide

thumb lisa-mcpherson-death-certificate
Lisa McPherson halotti anyakönyvi kivonata

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan