tuddmegazigazsagot

A Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet közleménye - A tolerancia nemzetközi napja alkalmából

Budapest 2016. november. 16., szerda. (OS)

Az ENSZ Közgyűlése az 1996. december 12-i 51/95-ös számú határozattal hivatalosan is felszólította a tagállamokat, hogy november 16-án tartsanak tolerancia napot. A szervezet ennek alkalmából a toleranciával kapcsolatos konferenciák, rendezvények, akciók létrehozására ösztönöz.

Ennek a felkérésnek eleget téve a Fiatalok az Emberi Jogokért szervezet aktivistái alapvető emberi jogainkat ismertető füzeteket osztottak Budapesten. 9 önkéntes több, mint 150 emberi jogi tájékoztató füzetet osztott ki.
Az új tulajdonosra lelt kiadványok az ENSZ által elfogadott Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának harminc pontját tartalmazzák. A tolerancia lényege, a másik ember alapvető ismerete, elfogadása. A toleráns ember egy olyan személy aki megérti és tiszteli a másikat. Ennek pedig alapfeltétele az, hogy ismerjük az emberi jogainkat, így sok esetben tudomást szerezhetünk arról is, hogy aki felé toleranciát illik gyakorolni milyen jogokkal rendelkezik. A Fiatalok az Emberi Jogokért szervezet L. Ron Hubbard amerikai humanitárius, a Szcientológia vallás alapítójának intelme szerint végezték önkéntes munkáikat, miszerint:
"Az emberi jogokat meg kell valósítani, nem szabad őket idealista álomnak meghagyni."

Ismerje meg Ön is az Emberi jogait: www.fiatalokazemberijogokert.hu

Kiadó: Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan