tuddmegazigazsagot

Véradás

Az Önkéntes lelkészek csoport a Szcientológia Egyháztól ismét csoportos véradáson vett részt a budapesti Duna Plázában december 16-án. Péntek délután a véradással fejenként 3 emberi életet mentsenek meg.

veradas 1

A Szcientológia egyház tagjai már 14 éve részt vesznek véradásos akciókban az ország egész részén. Ez a csapat 2002 óta sok ilyen akciót hajtott végre és több, mint 1000 életet mentettek meg a véradásaikon keresztül.

Az Önkéntes lelkészek mindenhol ott vannak, ahol segíteni kell, árvízeknél, kórházakban, stb. Tevékenységükért nem kapnak semmilyen támogatást, és csak az önzetlen, segítő szándékuk mozgatja őket.

veradas 5 veradas 4

A csapat tagja Parragh Lajos, aki több, mint 120-szoros véradó, aki ezzel a hozzájárulással kiemelkedik az egész országban is. 43 éve ad vért, és minden alkalmat megragad a véradásra, a „hétköznapi életmentésre”.

veradas 3 veradas 7 - Parrah Lajos veradas 6 - Parrah Lajos

Parragh úr a következőképpen foglalta ezt össze: „1973-an katonaként adtam vért, hogy segítsek a bajba jutott embereknek, hogy hozzájussanak az életmentő vérhez. A gondolataim mindig ott vannak a rászorulónál, ahová a vért szánják és már látom, hogy a vér csepeg az ereibe. Ez nagyon jó érzés!

A Szcientológia egyház a társadalmunk problémáinak kezelésében mindig is a frontvonalon lesz, és nem fog visszahúzódni a felmerülő problémák láttán. A Szcientológia működőképes technológiát nyújtva segít megoldani a drogproblémát, oktatási kudarcokat, erkölcsi válságokat, emberi jogi visszaéléseket, és egy utat nyújt egy magasabb létállapot felé.

http://www.szcientologia.org.hu

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan