tuddmegazigazsagot

Nagycsaládosok karácsonyi ünnepsége

A Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvány szervezett egy karácsonyi ruha- és játékgyűjtést az Angyalföldi Nagycsaládosok Egyesülete számára. Az adományok átadása egy karácsonyi rendezvényen történt, amelynek a budapesti szcientológusok adtak otthont.

Ppresents

Megközelítőleg negyven felnőtt és gyermek részvételével tartották meg az ünnepséget, a vendégek egy karácsonyfa alatt találták meg az összegyűlt adományokat. Vendéglátásként házi süteményt és meleg italt szolgáltak fel, amelyet a szcientológusok készítettek el.

A NOE helyi vezetője megköszönte a felajánlásokat. Az egyház képviselője elmondta, hogy mennyire fontosnak tartja azt, hogy a családokat így összefogja az egyesület, hiszen a világban ennek sajnos az ellenkezőjét lehet megfigyelni. Kiemelte, hogy karácsony idején különösen fontos, hogy legyen alkalom együtt lenni, hiszen a családok a társadalom építőkövei.

A vendégek nagyra értékelték az ajándékokat és a vendéglátást. Karácsonyi éneket is előadott egy többgyermekes család, és egy tehetséges fiatal lány zongorajátékkal szórakoztatta a résztvevőket.

L. Ron Hubbard, a Szcientológia alapítója írta: „A boldogsághoz vezető úton ott van a gyerekek szeretete és segítése a csecsemőkortól a felnőttkor küszöbéig.”

A Szcientológia Egyház szeretetteljes, boldog karácsonyt és eredményes 2017-es új esztendőt kíván minden hívőjének és érdeklődőnek.

Pchildren

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan