tuddmegazigazsagot

Jégtörés a járdákon a XIII. kerületben

Tegnap délután egy igazán önzetlen, a XIII. kerületet segítő, másoknak példamutató akciót hajtottak végre a Szcientológusok: egy nagy csapatnyi Önkéntes lelkész kiment, és a környéken a befagyott járdákon feltörték a jeget, hogy az emberek ne csússzanak el rajta.

A minuszos hidegben, már sötétedés után, másfél óra kemény munkával a teljes Faludi utcai járdát járhatóvá tettük, és egy család meg is köszönte (ez a képeken is látható).

joactiondsc 0116 jodsc 0259
jodsc 0168 koszonetdsc 0126

Nagyon jó érzés volt másoknak segíteni és megmutatni a tettrekészségünket, és a Szcientológia igazi természetét a médián és a TV-n nevelkedett embereknek.

Ilyen akciókat eddig is szerveztünk (pl. parktisztítások, véradások) és ezentúl is fogunk!

jocsoportosdsc 0101
Mindenkit szeretettel várunk, aki segíteni szeretne.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan