tuddmegazigazsagot

Ajánld fel az adód 1% -át a Magyarországi Szcientológia Egyház részére!

Szeretnél hozzájárulni egy épelméjű társadalomhoz?
Zavar a körülötted levő etikátlanság, korrupció, a társadalom széthullott állapota?
Sokkal több embernek kellene megismernie a Szcientológia hatékony technológiáját Magyarországon?

Az 1% felajánlásokból tudjuk elvégezni azt a széleskörű terjesztést, amely az ország főbb véleményformálóival megismerteti a Szcientológia tevékenységét, elismertségét és egyházi elfogadottságát.

A támogatásoddal közvetlenül a Szcientológia céljait segíted:

„Egy civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők, és nincs háború, ahol a tehetség virágozhat, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az Ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra – ezek a Szcientológia céljai.”

L. Ron Hubbard

Részletes kitöltési tudnivalók az adó 1%-ának a felajánlásához:

Név: Magyarországi Szcientológia Egyház
Adószám: 18296075-1-41

Az adó felajánlásához az egyházunk nevét és adószámát kell megadnunk az adóbevalláskor ahhoz a részhez, ahol az első 1%-ot kell megadni (civil szervezetek).
Mivel mi nem vagyunk bejegyzett egyház (az Országgyűlés által elismert), azért egyházként nem fogadhatunk 1%-ot, csak civil szervezetként.
Akár papíron, akár az Ügyfélkapun töltöd ki az adóbevallásodat, ugyanazt a nyomtatványt kell kitöltened, aminek a neve:


EGYSZA – Rendelkező nyilatkozat a befizetett adó 1+1 százalékáról


Először be kell írni az adózó adatait, majd a Kedvezményezett adószáma részhez a mi adószámunkat: 18296075-1-41.
Ne a Magyarországi Szcientológia Egyház Központi Szervezet (Budapesti Org) adószámát (ami különbözik a fentitől) add meg ezen a nyomtatványon, mert a Központi Szervezetnek nem lehet felajánlani ezt az 1%-ot, és ha ezt adod meg, akkor elveszítjük a felajánlásodat. Múlt évben sokan ezt adták meg, és elvesztettük a felajánlásokat. Add meg a fenti adószámot és akkor eljut hozzánk.

A Kedvezményezett technikai száma, neve részhez beírhatod azt a másik, Országgyűlés által elismert, bejegyzett egyházat, amelynek az adód másik 1%-át kívánod felajánlani. A Szcientológia Egyház nem bejegyzett egyház, ebbe a részbe nem írható be, és nem rendelkezünk technikai számmal.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan