tuddmegazigazsagot

67 éves évfordulóját ünnepli az egyik legbefolyásosabb könyv, amit valaha az emberi elméről írtak

dianetika konyv

1950. május 9-én jelent meg L. Ron Hubbard emberi elméről írt könyve, Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya címmel. A könyv annak idején futótűzként járta be az USA-t és a New York Times bestseller listájára került. Hamarosan más nyelvekre is lefordították és azóta egy világszintű mozgalmat indított el.

 

Úgy tűnik, hogy a Dianetika kiállta az idő próbáját, a 21. században is töretlen népszerűségnek örvend, 4,8 másodpercenként veszi a kezébe valahol a világon egy új olvasó egy példányát. A könyvet a 20. század tíz legjelentősebb nem szépirodalmi jellegű műve közé sorolja olvasói szavazatai alapján a Random House Modern Library. A Dianetikát használó csoportok mára már több mint 160 országban vannak jelen és minden héten növekszik a számuk. 

 

Magyarországon is ünnepelnek a Dianetikusok május 9-én a Dianetika 67. születésnapja alakalmából. A magyar Dianetikusok azt állítják, hogy rendelkeznek megoldásokkal azokra a problémákra, amelyekkel egyénileg és társadalmi szinten szembenézünk. Társaságukat az összefogás jellemezi, aktívan részt vesznek társadalomjobbító tevékenységekben is.

 

Több ezer magyar Dianetikus fog együtt ünnepelni május 9-én, hogy meghallgassák a beszámolót az elmúlt év közös sikereiről és iránymutatást kapjanak a következő év tevékenységeihez. 

 

http://os.mti.hu/hirek/126646/a_szcientologia_egyhaz_kozponti_szervezet_kozlemenye

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan