tuddmegazigazsagot

Mi az E-méter?

Az E-méter az elektro-pszichométer szó rövidítése. Ez egy vallásos műszer, melyet szellemi útmutatóként használnak az auditáláskor (szellemi tanácsadás). Csak Szcientológia lelkész vagy képzés alatt lévő lelkész használhatja, hogy segítsen kezelni a tanácsadásban részesülő személynek a szellemi feldúltság területeit.

Önmagában az E-méter semmit sem csinál. Ez egy elektronikus eszköz, mely a mentális állapotot és az állapot változását méri az egyénben, és pontosabbá, valamint gyorsabbá teszi az auditálást. Az E-méter nem ajánlott, és nem hatékony semmilyen betegség diagnózisában, kezelésében vagy megelőzésében.

Az E-méter megértése című könyv egyszerű magyarázatot ad arra, hogy hogyan működik az E-méter, és mit mér valójában. Hogy megértsük az E-méter működését, meg kell hogy értsünk néhány Szcientológia alapfogalmat.

Az ember három alapvető részből áll – ezek az elme, a test és a thetán. A thetán halhatatlan szellemi lény – az egyén maga. A thetán testben lakik, ami egy szén-oxigén alapú gép. A thetánnak elméje van, ami az általa létrehozott mentális képmások gyűjteménye. Ezeknek a képeknek súlyuk és tömegük van, és erősen hathatnak a személyre, amikor az érzelmileg feldúlt.
Ez az, amit az E-méter jelez: az ilyen képek hatását a testre. Nagyon kis elektromos áramot (körülbelül másfél voltot) bocsát át a testen. Ez körülbelül ugyanannyi feszültség, mint amennyit egy átlagos elemes karóra használ. Ha a személy gondol valamire, ránéz egy képre, újra átél egy eseményt, vagy ha a képek egy részét behozza az elméjébe, akkor változtat annak aktuális mentális tömegén és energiáján. A személy elméjében lezajló változások befolyásolják az E-méter által generált elektromos energiát, ami mozgásra készteti a tűt a számlapon.

e-meter 0

Az E-méter tehát a szellemi lény által saját elméjében létrehozott változásokat méri (azaz a körülötte levő szellemi tömeg mozgását), és ebben a minőségében ez egy vallási segédeszköz.

Az E-méter arra használatos, hogy segítsen az auditált egyénnek felderíteni az igazságot. Az E-méter mind az auditornak, mind a személynek segít pontosan megtalálni, mit célozzanak meg az auditálás során. 

 

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.


Kérjuk rakja össze egere segítségével a jobb felső sarokban látható képet. A kép darabjainak nem szükséges tökéletesen illeszkednie!

Hittételek

Keresés az oldalon

Fotók

twth önkéntes-lelkészek drogmentes-világért  narconon fiatalok-az-emberi-jogokért CCHRlogoblack criminon alkalmazott-oktatastan
Az út a boldogsághoz Önkéntes lelkészek A Drogmentes Világért Alapítvány Narconon Fiatalok az emberi jogokért Emberi jogok Criminon Alkalmazott oktatástan